StrUCK

Today I hate.

Eggers och Punkrock

Kategori: Livet

Eftersom jag fått nästan slut på saker att skriva om, livet går ganska smooth just nu.
Ny lya som jag älskar, en flytt och ett jobb som jag också faktiskt älskar.
(Jag vet, otroligt, huh?)

Tänkte därför gå tillbaka i tiden, tala lite om min tid som gammal crustpunkare.
Jag minns den gången då vi, Jag, Challe, Sebbakko och Martin var på stadshuset, hängde som man gjorde när man var 16 och odödlig. (Säger inte därmed att jag inte är odödlig nu också men ni förstår vad jag menar.) Jag vet inte varför, eller hur det egentligen hände, men på ungefär 3 sekunder så hade Martin lyckats elda upp  Challes ögonfransar.
Challe var alltid den som råkade illa ut, slog sig, blev doppad i bajamajor och alltid den som fick stryk av nynazisterna där jag växte upp.

Jag minns också den där sommardagen då vi köpte ett tolvpack eggers för studiebidraget. För er som inte vet så är eggers en öl som smakar ungefär som knäckebröd och enligt legenden så står det 3.5 på flaskorna men hade man tur fick men en 7a ändå. Vi möttes nere vid ankdammen och bowlinghallen, där kom vi överens om att Räkis såg äldst ut och därför fick gå in och köpa eggers. Så här i efterhand inser jag att killen i den enda kiosken som sålde eggers aldrig skulle kolla leg på någon av oss. Han var lika omotiverad som vilken kiosk-ägare som helst i Nyköping.

Med ny öl i backen och solen i nacken gick vi upp till klocktornet, slog upp en eld av gammalt bråte och drack, pratade och rökte. Mer folk kom, Zacke och Ted och de andra skejtarna och punkarna. Jag blev full och efter en stund träffade jag ett gäng jag inte träffat förut. Jag fick något att dricka, som jag nog inte skulle tackat ja till. Nästa sak jag minns är att jag sitter över Challe, ett knä på vardera sida om hans bröstkorg, mina knytna nävar som landar mot hans ansikte om och om igen.
Jag minns lite blod också, men sen är allting svart. Jag vaknade på en parkbänk och där vet jag bara att jag mådde fruktansvärt dåligt. Jag vaknade nästa morgon i en säng jag inte kände igen. Visade sig att det var Sebbakkos.

Challe blev av med en halv tand om jag minns rätt, men allt var okej. Minns fortfarande inte varför han förlät mig.

Over and out.


ps.Tackar för supporten från Bålsta-området ;)

Expand.The.Mind.

Kategori: Livet

Ny lägenhet.
5 meter till tak, öppen spis och allmänt jättevackert.
Jag sitter och lyssnar på MIT's kurser i psykologi, jag anser att ni bör googla på deras gratis-kurser.
Sjukt bra grejer. Jag kan sitta 45 minuter på bussen till jobbet och samtidigt gå en kurs i psykologi, fysik, filosofi.

Expand.The.Mind.